Лесни пари, които лесно се губят - истории на тото милионери

14.07.2016, 14:00

Има доста примери

   
 
Лесни пари, които лесно се губят - истории на тото милионери

Днес е четвъртък, а това е един от двата дни в седмицата, в който има теглене на числата от тотото. Ако имате желание да спечелите и вяра, че това ще ви се случи, бягайте към тото пунктовете. Имайте предвид обаче, че дори да спечелите, после лесно може да загубите тези пари. Разказваме историите на хора, на които това действително се е случило.

Сюзън Мълинс печели от лото игра в САЩ през 1993 г. и избира да получава парите на части, което си е по-мъдрият вариант. И все пак, тя потъва в дългове, теглейки заем от 200 000 долара. Не успява да го изплати и към днешна дата няма никакви пари.

1746629

Роджър и Лара Грифит имали чудесна връзка преди да спечелят 2,76 милиона долара от лото. Купили си имение и Порше, но щастието им не продължило дълго. Роджър си тръгнал с Поршето и с друга жена, а Лара останала сама в имението, което не можела да си позволи да поддържа.

1746633

Печелившият Бъд Поуст загубил 16,2 милиона долара още през първата година, след като спечелил. После собственият му брат наел убиец, за да го очисти, надявайки се че така ще наследи част от парите. Междувременно бившата му приятелка го съдела за някаква сума. Сега Поуст живее с около 450 долара на месец.

Шарън Тирабаси спечелила 10 милиона долара, но после пак се озовала в работническата класа. Изхарчил апарите за покупката на къщи, коли, скъпи дрехи, партита, пътувания и заеми за роднини и приятели. За щастие оставила част от парите във влогове за шестте си деца, които могат да ги изтеглят, когато навършат 26 години.

Противно на всякаква логика, Евелин Адамс спечелила от лотарията два пъти. Жената от Джърси се сдобила с 2,4 милиона долара, но ги проиграла в казина в Атлантик Сити. 

Канадецът Джералд Мъсуейгън спечелил 10 милиона долара през 1998 г. Ударил джакпота. Но изгубил всички пари, пиейки и гуляейки седем години. През 2005 г. се обесил в гаража на родителите си.

1746630

Мартин и Кейти Тот спечелили 5 милиона долара, но загубили билета. Накрая успели да убедят властите, че наистина са спечелили, но тъй като има 30-дневен срок, за да докажеш, че си изгубил билета си, тяхната се превърнала в най-високата неизискана сума от старта на лотарията през 1994 г.

През 1993 г. Джанит Лий спечелила 18 милиона долара. Тя била перукер от Южна Корея и похарчила всичките си пари за благотворителност.

1746635

Америко Лопес спечелил от лотарията, напуснал работа и излъгал, че ще му правят операция на крака. После негови колеги го нападнали, защото не поделил с тях печалбата си, както бил обещал.

1746628

След като Иби Ронкайоли и съпругът ѝ Джоузеф спечелили 5 милиона от лотарията, Иби дала 2 милиона на дете, което имала от друг мъж. Съпругът и разбрал и предприел драстични мерки. Вместо да поиска развод, той я отровил с обезболяващи.

1746632

Майкъл Карол, на 26 години спечелил 15 милиона долара. Той е класически случай на тото милионер, проиграл парите си за партита, кокаин, проститутки, коли. Купил си и вила в Испания и скъпи бижута.

1746631

Андрю Джексън Уиеткър спечелил 144 милиона долара. Но не ги задържал за дълго. Обрали го, проиграл част от парите и след 4 години нямал пукната пара.

1746636

Роденият в Уелс Люк Питард спечелил 1,9 милиона долара през 2006 г., но ги похарчил за пътуване до Канарските острови, къща и сватба. Година и половина по-късно той бил принуден да започне работа в Макдоналдс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ