Имението на Джони Деп и Кейт Мос се дава под наем

13.08.2014, 18:18

Хайде на тузарщината

   
 
Имението на Джони Деп и Кейт Мос се дава под наем

Кой да знае, че бившото любовно гнездо на Джони Деп и Кейт Мос се дава под наем?! Супер, а? Е, да сте романтици си има цена и в случая тя е 19 000 долара на месец. Намиращо се в едно от най-красивите предградия на Ню Йорк – Гринуич вилидж – това е триетажно имение, простиращо се на 1800 декара площ и служи за спокоен отдих на известни двойки. Какво може да предложи това бижу освен страстни нощи под сатенени чаршафи?

1360669

Имението разполага с две бани и две спални, няколко огромни килера, 3 тавански помещения, традиционна френска кухня, камина, доволно голяма вана и подово отопление. Ако решите да го наемете най-вероятно ще попаднете на Ема Стоун и Джулиан Мур, тъй като и двете живеят наблизо. Можете или да ги поканите на вечеря, или просто да си носите камера с вас. Ако ни разбирате...

1360670

Прекрасната луксозна "Greenwich House” е най-доброто място, което можете да наречете "дом" или поне да се почувствате като VIP-ове за няколко дни. Тя ще ви осигури тишина и блажено спокойствие далеч от шума на големия град. Имението е заобиколено от огромна площ, покрита с красива природа, така че ще можете да правите на практика всичко, което поискате – от огромни летни партита до най-обикновена разходка.

1360671

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ