Има ли някой, който да си търси парти за петък вечер?

06.07.2018, 12:00

... Парти, което вероятно не може да си позволи?

   
 
Има ли някой, който да си търси парти за петък вечер?

Ето и 5 неприятно скъпи клуба, в които, освен ако не спечелите от лотарията, да влезете е почти невъзможно.

1. Cirque Le Soir

Мисли ли сте си някога, че един нощен клуб се нуждае от повече забавления, отколкото просто светлини и силна музика? Ако е така, отправете се към Дубай и посетете "Cirque Le Soir". Атмосферата е невероятна и логата откъм изживявания, което привлича най-големите риби. Посещавайки този клуб, очаквайте колоездачи, танцьори, жонгльори, магьосници и дори пожарникари, и много други. 

2074845

2. VIP Room 

Ако сте все още в Дубай и не сте фалирали след "Cirque Le Soir", засвидетелствайте още повече луксозния си начин на живот и посетете "VIP Room". Нощният клуб почти мигновено придоби световна репутация, защото учредителят му го създаде специално за клиенти от висок клас. Малко вероятно е да сте от тях, но ако грешим, да знаете, че вътре може да попаднете я на Мадона, я на Канйе Уест, я на Джони Деп. 

2074856

3. OMNIA

Този клуб е едно голямо напомняне, че Вегас е най-отличаващото се място за купони. Нека ви кажем защо. Както може да се очаква, OMNIA прелива от лукс, а мястото не е малко: то се простира на цели три нива и обхваща 75 000 квадратни метра. На огромния таван може да се радвате на високотехнологичен полилей, който прилича на НЛО и се движи с музиката. 

2074858

4. Le Montana 

Името на този клуб недвусмислено ни напомня за Тони Монтана, което е намек за лукса, който ще срещнете вътре. Истина е, че някои хора не обичат особено Париж основно заради снобизма на хората, живеещи там, така че ако сте един от хейтърите, може би ще е добре да избегнете настоящото предложение. Клубът е малък по размер, така че ако сте един от простосмъртните, които са се объркали да го посетят, най-вероятно ще започнете да събирате пренебрежителни погледи. 

2074853

5. Top of the Standard

Ню Йорк Сити: блясък, слава и софистицирана парти сцена. Top of the Standard е клубът, който съчетава всичко това в себе си. Ако сте готови да пръснете всичките си трудно спечелени пари в една и единствена вечер, заповядайте. 

2074850

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ