Запознайте се с най-губещия комарджия в историята

16.03.2015, 18:34

Горканчо той

   
 
Запознайте се с най-губещия комарджия в историята

През 2007 г. става ясно, че за една година само един единствен играч е осигурил 5% от годишните приходи на казината в Лас Вегас. Той се казва Терънс Уатанабе и губи 127 милиона долара. Вижте историята му, за да се поучите от чуждите грешки.

През 2000 г. Терънс се радва на супер успешен бизнес - компанията му изкарва по 300 милиона долара годишно. В един момент Уатанабе решава, че няма какво повече да постигне. Няма жена, няма семейство и не след дълго силно се отегчава. През 2003 г. открива залаганията.

Сега прибавете изключително разточителен начин на живот, в който Уатанабе все повече и повече започва да се зарибява по казината. Твърди се, че има случаи, в които богаташът изкарва по 24 часа на една и съща маса. Логично, през 2006 г. се мести да живее в Лас Вегас, за да не губи време в пътуване. Започва практически да живее в казината, черпейки от всичко, което му се предлага.

Следвайки неговия модел, вече можем да избистрим каква е формулата за тотално комарджийско фиаско:

Отегчен милиардер - имаме го

Пристрастяване към комара - имаме го

Безкрайно количество безплатен алкохол - имаме го

Но не мислете, че Терънс Уатанабе се ограничава само до физическите казина. Не, той посяга и на сайтовете за залози. И все пак, с изявено предпочитание към живата игра, любимите на Уатанабе са машинките и рулетката. Обича и Блекджек, но за сметка на това изобщо не може да го играе.

В крайна сметка между 2006 и 2007 г. Терънс губи общо 127 милиона долара по казината в Лас Вегас. Разбира се, не мислете, че този човек просто е мега смотаняк или изобщо няма никакъв късмет в комара. От самите казина правят така, че Уатанабе да се чувства максимално комфортно, като го настаняват безплатно в най-гъзарските апартаменти, засипват го с подаръци, наливат го с безплатен марков алкохол и дори променят правилата за него: разрешават му да играе три ръце на Блекджек с максимален залог от 50 000 долара.

Случаят на Терънс става известен по цял свят, а след няколко съдебни дела на смотания богаташ му забраняват да стъпва в Лас Вегас. Какво ли прави сега?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ