Все повече мъжки бижута

09.11.2011, 11:04

Добре или зле?

   
 
Все повече мъжки бижута

Всички, които казват, че диамантите са най-добрите приятели на жените, може би ще трябва да си върнат думите назад. Според изследване на Euromonitor International индийският пазар е този, който оборва иначе широко разпространеното мнение. В случай, че не знаете, именно той е третият най-голям производител на мъжки бижута след Китай и Обединеното кралство. Но какво точно купуват мъжете там? Оказва се, всичко. От гривни, пръстени и верижки, до игли за вратовръзки, ръкавели и копчета за яки. Според експертите именно този пазар ще отбележи развитие от 36% само до края на 2012 г.

Споменаваме ви тази информация, за да ви докажем за пореден път, че бижутата и мъжете в никакъв случай не са врагове. Даже напоследък започват да си стават все по-близки и по-близки. Иначе няма как да си обясним появата на артикули като катарама за 1000 долара и 18-каратови златни ръкавели за 8000 долара. А пък за феновете на баскетбола се предлагат специални лога на отбори от NBA със златна обшивка за незнайно колко пари.

Предложенията на пазара са в пълен унисон с данните, че мъжете между 20 и 30 години все повече обикалят бижутерийните магазини. Все повече компании започват да се ориентират към изцяло мъжките колекции. Разбира се, жените са господарките в тази сфера, но мъжете все по-уверено си пробиваме път към нея.

Този кратък текст имаше за цел да окуражи всички вас, които обръщате внимание на външния си вид. Не се отказвайте, ако сте си избрали нещо по-различно. Може би то е онова, което ще ви отличи и ще ви издигне едно ниво по-нагоре. Нима не искате да сте там?

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ