Ако имате нужда от остров

01.09.2011, 14:15

Случайно

   
 
Ако имате нужда от остров

Пригответе си 10 000 000 евро. Ако нямате, намерете ги. Защо ли? Защото точно толкова струва най-големият изкуствен остров в света.

Огромното парче земя е създадено през 1890 г. от крал Кристиан IX, но не си мислите, че за да стигнете до него трябва да преминете някакви огромни пространства, изпълнени с опасности. Напротив, островът се намира на 15 минути от Копенхаген, което си е перфектно разстояние за една прилична вила. Името на острова - Миделгрундсфортет, идва от едноименната крепост, построена на него. За да бъде издигната на повърхността на острова, за сградата са използвани 2.5 милиона тона гранит.

Площта, на която спокойно можете да станете собственици, стига да разполагате с нужните финанси, е около 70 000 кв.м., а от тях са застроени едва 15 000 кв.м., което е доказателство, че островът е богат на зеленина. В наши дни крепостта на острова малко по малко се е превърнала в хотел, както и в място, на което се провеждат множество семинари и конференции. Всъщност хотелската функция спокойно може да се запази, тъй като адаптираната за гости част от сградата разполага с 88 легла в общо 24 стаи и специално жилище за "господаря", обзаведено във вдъхновен от морето стил. Иначе всички помещения в крепостта са 200 на брой, с общо 4 км коридори.

Както вече споменахме, до острова се стига много лесно - с яхта или хеликоптер. Предполагаме, че ако разполагате с близо 10 милиона евро, едва ли ще ви е някакъв проблем да си закупите и едно от двете превозни средства, така че тук решението ви е готово. Ако наистина ви интересува този остров, с повече информация можете да се сдобиете тук.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.07.2013 | 17:44
1 Хубавото е че до острова има с какво да се стига - яхта или хеликоптер.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ