Vertu за Bentley - лукс в лукса

15.10.2014, 13:14

И още малко лукс

   
 
Vertu за Bentley - лукс в лукса

Само две седмици след като представи Aster, от Vertu отново излязоха под светлините на прожектора, показвайки новия си луксозен смартфон. Този път обаче компанията работи в колаборация с Bentley и предлага на любителите и на двете марки луксозно мобилно устройство, което идеално пасва на британската кола, която се предполага, че клиентите им имат.

Като изключим осезаемото присъствие на марката Bentley в дизайна на телефона, този път устройството е снабдено и със сериозен хардуер. Смартфонът е с 2.3 GHz четириядрен Qualcomm Snapdragon 801 процесор, неуточнен размер на вътрешната памет (да речем, че е 2 GB с възможност за добавяне на още 64 GB външна памет), 4.7-инчов 1080p дисплей. Малко изненадващо е, но е факт, че новото Vertu работи с операционна система Android 4.4. Батерията е 2.275 mAh и се твърди, че издържа 380 часа в режим на standby или 15 часа и 30 минути в режим на непрекъснат разговор. Ако можете да говорите толкова дълго, разбира се. Външният вид на мобилното устройство е на най-луксозно ниво. Екранът се пази от сапфир кристал, останалата част е облечен в телешка кожа. Цялата структура е подсилена от титаниеви нишки.

1412568

Стигайки до цената на новото Vertu, разбираме за кои потребителите е създаден продуктът - 12 500 евро. Ще бъдат създадени само 2000 бройки, така че, ако сте решили, че ви се пръска солена сума пари за тежък лукс, пускайте се.

1412566

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ