Хора, преживели истински ужас, след като са гледали едни от най-страшните филми

31.01.2022, 09:20

Ужасяващи истории!

   
 
Хора, преживели истински ужас, след като са гледали едни от най-страшните филми

Филмите на ужасите предоставят на всеки от нас чувство на безпокойство и страх, което ни държи дълго време, след като сме изгледали определен филм. Точно това е моментът, в който сме силно убедени, че е ни отвлече сериен убиец или мъртво момиче ще излезе от телевизора и ще ни убие.

Е на някои хора наистина им се случват неща в следствие на страните филми. И то не какви да е...

"Бях на 12 години и тъкмо бях гледал един от най-страшните филми тогава Jeepers Creepers. На тази възраст имах ужасен навик да си оставям вещите навън, пред къщата и майка ми постоянно ми опяваше да ги прибера. На същата вечер тя ме заплаши, че ако не си прибера колелото вътре, ще го даде на боклукчията.

1996384

Излязох и видях отсреща тъмна фигура, която стоеше измежду дърветата и държеше брадва. Моментално влязох в къщата, треснах вратата и казах на майка ми, но тя не ми повярва, затова я накарах да излезе с мен отвън.

В крайна сметка се оказа, че баща ми, който е маниак на тема страшни филми просто е решил да се пошегува. Е, от този ден, никога повече не оставям нещата си навън.”

 

"С колежки от колежа отидохме да гледаме късна прожекция на The Blair Witch Project. След филма приятелката ни Али ни взе с кола, но съквартирантката ми каза, че много я е страх и ще остане да спи при Али.

Аз останах сама и когато стигнах до входната ми врата тя беше широко отворена. Въпреки това влязох и намерих една от съквартирантките с лице надолу на дивана. Изпищях, защото помислих, че е убита. Оказа се, че се прибрала пияна, забравила е да затвори вратата и изпаднала в несвяст."

1996387

"След като гледах "Гняв" стереоуредбата започна да се включва и изключва хаотично. Това не се беше преди да гледам филма и изпитах истински ужас! Не след дълго се отървах от нея на гаражна разпродажба."

1996388

"Това всъщност се случи на сестра ми, след като гледахме " Arachnophobia", заедно с приятели от квартала. Всички бяха притихнали от ужас по време на филма, докато една от приятелките на сестра ми не откачи, след като видя как на врата ѝ лази огромен паяк. Скрихме се в кухнята, докато майка ми почистваше мястото от паяци."

1996385

"Бях вкъщи сам и гледах "Писък". Хвана ме страх и поканих един от приятелите ми в квартала да дойде. Вместо да звънне на звънеца като нормалните хора, той се промъкна в задната част на къщата ми, започна да крещи и да блъска по плъзгащата се стъклена врата стаята. Едва ли сърцето ми някога е било толкова силно."

1996386

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ