Том Влашиха и Кейша Касъл-Хюз от Game of Thrones разкриха кой заслужава да седне на Железния трон  2 Виж всички снимки

11.09.2017, 16:30

"Хубавото на този сериал е, че те кара да правиш неща, които не си и предполагал, че можеш да правиш!"

   
 

Том Влашиха и Кейша Касъл-Хюз са актьори от нашумелия сериал Game of Thrones, който предизвика фурор в цял свят от момента на излизането си през 2011 година. Том Влашиха играе ролята на безликия Джакен Х’гхар, а Кейша се превъплъщава в безмилостния воин Обара Санд.

Двамата актьори взеха специално участие в първия за България Aniventure Comic Con.

На специална пресконференция, организирана от HBO България, актьорите с усмивка отговориха на въпросите на медиите и разказаха как се е променил животът им, благодарение на Game of Thrones.

Пред фенове и медии Кейша и Том разясниха на най-важния въпрос, а именно кой според тях заслужава да заеме мястото на Железния трон. Кейша сподели, че иска владетеля на трона да е човек, който изцяло трябва да промени политическата система и дори да я разруши. Том пък разкри, че според него тронът се е превърнал в символ на война и трябва да бъде унищожен. Но все пак се пошегува, че е доброволно би седнал, ако се налага.

1974401

Неизменна част от Game of Thrones е смъртта. Всеки сезон отнема живота на множество мразени и обичани герои, някои, от които заемат главни роли в сюжета.

Но чия смърт поразява най-дълбоко двамата актьори?

За Том най-запомнящата се смъртна сцена е тази на Red wedding. Той е впечатлен не само от значителния брой на жертвите, но и от внушителния начин, по-който се заснета.

От своя страна, Кейша няма да забрави смъртта на Нед Старк. Тя смята, че след него не съществува друг герой, в когото зрителят е способен да се влюби.

1974399

Любопитно бе да чуем от Том за съвместната му работа с Мейси Уилямс в сериала.

Той похвали младата актриса и я описа като много естествена и изключително талантлива.

"Работата с Мейси е страхотна, без излишна драма!” - сподели още актьорът.

Бойните сцени в Game of Thrones ни впечатляват все повече с всеки изминал сезон. Но кои са наистина най-екстремните преживявания за двамата актьори по време на снимките на сериала?

За Том това е сцената на първата битка в House of Black and white, където задачата му е да влезе, да гледа втренчено и да излезе. Проблемът е, че това се е снимало в продължение на 4 дена.

Кийша определя като най-екстремен още първия си ден на снимачната площадка на Game of Thrones. Той е бил съпътстван от змии, скорпиони, сложно изработени брони и истински оръжия.

1974397

След участие в един от най-популярните сериали в света, животът на двамата актьори се е променил значително. Но какво наистина им носи славата от Game of Thrones?

За Кейша сериалът е Невероятно и мащабно преживяване с разнообразие на костюми, локации и послания, които предаваш. А те наистина се отразяват положително на всеки актьор.

След появата си в Game of Thrones Том получава много ново предложения и кариерата му напълно се променя. Единствено непокътнат остава линия му живот.

1974400

За Кейша хубавото на този сериал е, че те кара да правиш неща, които не си и предполагал, че можеш да правиш.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ