Появиха се нови снимки на Крисчън Бейл, който ще влезе в ролята на Дик Чейни!

14.11.2017, 18:45

Актьорът отново е трансформирал феноменално тялото си

   
 
Появиха се нови снимки на Крисчън Бейл, който ще влезе в ролята на Дик Чейни!

Крисчън Бейл е известен с това, че успява да трансформира до неузнаваемост тялото си за ролите, за които се подготвя. Дали ще свали над 20 килограма или ще качи толкова, той прави всичко изключително интересно, а резултатите не закъсняват.

Към настоящия момент актьорът се подготвя за филм, в който ще изиграе образа на  Ричард Брус "Дик" Чейни – четиридесет и шестият вицепрезидент на САЩ в администрацията на Джордж У. Буш, заемащ поста от 20 януари 2001 г. до 20 януари 2009 г.

Считан за най-силния вицепрезидент в историята на САЩ, като под неговото ръководство офисът на вицепрезидента значително е увеличил своето влияние. След атентатите от 11 септември 2001 г. той играе ключова роля в обосноваването на политиката и изпълнението на Войната срещу тероризма, разширяването на правомощията на президента, както и във въвличането на САЩ във Войната в Ирак.

На въпроса, който му е зададен на представянето на свой друг проект – "Hostiles" на Скот Купър, как е качил отново толкова килограми, Бейл отговаря простичко: "Хапвах много пай!".

2002606

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ