Поредна порция филми, които не можете да пропуснете през тази година

22.01.2018, 12:00

И ние не бихме!

   
 
Поредна порция филми, които не можете да пропуснете през тази година

Всеки месец излизат все по-интересни филми и на някои от нас им е трудно да смогнат. Ние обаче сме тук, за да ви покажем още от най-очакваните заглавия за 2018 година.

Нямаме търпение!

"The Post"

2024609

Стивън Спилбърг винаги е искал да направи филм за съревнованието между двете най-големи американски печатни издания New York Times и The Washington Post. Ролите на главните герои се изпълняват от Мерил Стрийп и Том Ханкс, а във филма те се борят за правото да хвърлят светлина върху държавните тайни.

Вече можете да го гледате!

"Annihilation"

2024611

4 жени - психолог, биолог, оцелял и антрополог отиват в загадъчната и неизследвана област Х. Това е мястото, от което много малко хора се завръщат и ако го направят, те са коренно променени. Така започва историята на един от най-очакваните филми на годината.

Излиза на: 22 февруари 2018 г.

"Дедпул 2"

2024610

Анти супергероят в червен костюм се завръща на големия екран. Персонажът на Райън Рейнолдс се опитва да свикне с новия начин на живот, като същевременно се бори с няколко лоши момчета. Героят ще продължи да пуска глупави шегички и да псува.

Излиза на: 17 май 2018 г.

"Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд"

2024612

Един от най-очакваните филми на годината е следващата част от приключенията на Нютон Скамандър. Този път магьосникът ще се впусне в издирване злия магьосник Гринделвалд (който се играе от Джони Деп), както му е заръчал Албус Дъмбълдор. Последното ще се играе от Джуд Лоу и това вероятно е най-голямата причина, поради която всички трябва да гледаме този филм.

Излиза на: 14 ноември 2018 г.

"First Man"

Филмът разказва историята на първия човек, който стъпва на Луната. Ролята на астронавта Нийл Армстронг ще се играе от Райън Гослинг, а съпругата му ще бъде изиграна от Клеър Фой.

Излиза на: 11 октомври 2018 г.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ