Най-страшният филм на всички времена

24.11.2018, 18:00

Основателна ли е истерията покрай новия хорър на Netflix ,,Вероника’’?

   
 
Най-страшният филм на всички времена

Много се изписа и се каза относно един от последните хоръри за 2017-та. ,,Вероника’’ беше филмът, по който луднаха всички в социалните мрежи. Но беше ли основателна тази истерия? Нямаше как да не проверим.

Отделих си един неделен следобед, за да изгледам филма, като бях подготвена за спиращо дъха европейско кино, което прекрачва граици, които Холивуд не смее и да си помисли да преминава.

Един от потребителите в социалните мрежи твърди, че филмът е толкова страшен още в самото начало, че е трябвало да го спре, защото не е могъл да понесе сцените с демони и паранормална активност.

 

Е, аз не видях нищо такова. Премигващи светлини, счупени огледала, сенки по стената и тинейджърки, които викат дух, който се ,,появява’’ чак на края на филма. Нищо необичайно, да не говорим, че филмът е доста муден и те кара да изгубиш търпение, докато чакаш нещо да се случи.

Актьорската игра на децата, които са главни действащи лица във филма е доста добра, но самите действия са някак бедни от сценарна гледна точка.

Може би не трябва да видим създателине на филма, тъй като все пак се твърди, че той е беазиран на истинска история, но някак може би е трябвало по-смело да бъде окрасена тази история, за да достигне максимални нива на предизвикан страх.

Добър опит от страна на режисьора Пако Плаза, но що се отнася до демони, обладаващи момиченца, то ,,Екзосизмът на Емили Роуз’’ си остава ненадминат.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ