Легендарният "Twin Peaks" се завръща напролет!

10.01.2017, 11:15

26 години по-късно Дейвид Линч възражда телевизионната класика. Вижте кога

   
 
Легендарният "Twin Peaks" се завръща напролет!

След години на чакане и месеци на спекулации, в които се знаеше само, че ще има нов сезон, вчера най-сетне получихме допълнителна информация за възраждането на култовия сериал "Twin Peaks". Тя дойде лично от Дейвид Невинс - президент на канала Showtime, където ще се излъчва предстоящия нов сезон.

Датата, която всички фенове трябва да отбележат в календарите си, е 21-ви май тази година. Тогава шоуто ще се завърне с двучасов първи епизод, а общо сезонът ще се състои от 18 серии. Всички те са режисирани от институцията Дейвид Линч, а другият създател на "Twin Peaks" Марк Фрост също е на борда. 

"Изгледахме цялото нещо и сме много доволни. Дейвид Линч е един от най-великите филмови майстори, които съм срещал и смятам, че това е максимално чиста версия на неговото творчество. Много сме развълнувани.", каза Дейвид Невинс пред Асоциацията на телевизионните критици.

"Нещото, което прави "Twin Peaks" специален е, че той кара хората да обръщат внимание на детайлите. През 1991 г. той предизвика масови дискусии, без съвременните инструменти на социалните мрежи. Това е една от причините Дейвид Линч да иска да пазим максимална потайност. Шоуто наистина ще възнагради вниманието към детайлите и пъзелът постепенно ще се сглобява с времето.", допълни Невинс.

Очаква се голяма част от героите на оригиналните два сезона да се завърнат. Единственият трейлър, с който светът разполага до момента, показва ядящия вкусна поничка Дейвид Линч. Потайност на макс, както си трябва! Вижте го:

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ