Кой печели тест драйв и още супер награди от "Tomb Raider: Първа мисия"!

21.03.2018, 16:00

Вижте кой ще се вози в най-новия модел на Volvo - XC40 !

   
 
Кой печели тест драйв и още супер награди от "Tomb Raider: Първа мисия"!

До 20.03.2018 г. имахте възможност да се включите в играта на DIV.bg за супер яките награди от филма "Tomb Raider: Първа мисия". Трябваше да впрегнете цялата си креативност и да ни оставите забавен коментар под този кадър:

2042251

А ето и кои са късметлиите и какво печели всеки от тях:

1 бр. комплект пъзел с тениска (унисекс) – Иван Йорданов – "Абе, Шрек и Фиона май много се забавиха вътре, да не се е случ.....оу...''

20422432042248

1 бр. комплект тефтер с калъф за кредитни карти – Илияна Димова – "Трябваше да си донеса кухненските ръкохватки!"

20422502042245

1 бр. комплект стойка за телефон за колело с пъзел – Доротея Терзиева – "Леле, Гинчето пристига..."

2042242

1 бр. компактна раница – Тони Михайлов – "Билбо Бегинс! Знам, че си вътре! Лампата ти свети! Недей да се криеш в малката си къщурка, а излез! Арестуван си! Гандалф каза, че ти си свил пръстена!"

2042244

Тест драйв на най-новия модел на Volvo - XC40 - (победител с придружител) – Димитър Бобатинов – "Коги видиш как оня кияк бай Цеко Мондин гнете суджук и жули пукница, ама като го питаш да ти върне парите назаем, казва че е на хляб и сирене!"

2042246

На победителите – честито! Останалите можете да се насочите към кино салоните и да се потопите в приключенията на Лара Крофт, тъй като от 16.03.2018 г. филмът е вече по кината!

Повече информация за филма:

Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тинейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си. Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си: легендарна гробница на митичен остров насред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията ѝ няма да е лесна – дори достигането до острова ще е изключително коварно. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ спечели името Tomb Raider.

Виж трейлъра на филма ТУК.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ