Какво мисли Емилия Кларк за първата обща сцена на Денерис и Джон Сноу?

08.08.2017, 16:00

Любопитно!

   
 
Какво мисли Емилия Кларк за първата обща сцена на Денерис и Джон Сноу?

Феновете на "Game of Thrones” полудяха, когато Джон Сноу и Денерис най-накрая се срещнаха. Но за разлика от сериала, Емилия Кларк и Кит Харингтън са приятели от години. Двойката често се снима заедно по време на събития с червени килими, а Емилия е дори много близка приятелка с приятелката на Кит - Роуз Лесли.

Ето какво споделят двамата актьори един за друг.

Кит за Емилия:

За първото им запознанство 

"Споменът ми за първата ни среща е доста ярък. Запознахме се в в бара на хотела в Белфаст, още преди сезон 1. Бях поразен от това зашеметяващо, дребничко момиче с наистина откачено чувство за хумор. С Емилия станахме добри приятели много бързо.”

Това, което хората не знаят за нея 

"Емилия е толкова сладка, толкова щедра, но понякога има доста мръсно подсъзнание.”

Емилия за Кит:

За връзката му с Роуз Лесли 

"Непрекъснато гледаме да разпространяваме любов чрез сериала. Любовта е нещо красиво. Роуз е една от най-добрите ми приятелки, така че много се радвам.”

За излизанията с Кит

"Винаги е било забавно да излизам с Кит, защото е толкова разпознаваем. Веднъж отидохме на концерт и някакви момичета започнаха да викат: "Това е Джон Сноу! Това е Джон Сноу, но не знам кое е онова непознато момиче с него!”.”

За слуховете, че има връзка с Кит 

"Това буквално ме кара да плача, толкова е далече от истината!”

За първата им обща сцена в сериала 

"И двамата започнахме да се питаме "Какво правиш на снимачната ми площадка?”. Беше толкова странно. Обикновено започвате да работите върху филм, срещате се с колегата за пръв път, след което развивате химията на екрана с течение на времето. Тук познавате някого от цели седем години и през цялото време гледате героя му само на екрана. Така че  това бе уникално преживяване за нас като актьори, които за първи път се събрахме на снимачната площадка. Още по-вълнуващо е усещането, че целият свят ще ни гледа и ще се вълнува."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ