Дуейн "Скалата" Джонсън обмисля да стане президент

13.07.2018, 16:00

Актьорът от "Небостъргачът" за бъдещето си в политиката

   
 
Дуейн "Скалата" Джонсън обмисля да стане президент

Като кечист в Световната федерация по кеч, Дуейн "Скалата" Джонсън беше обичан от всички, поради което гордо носеше прозвището "Шампион на народа". След успешната си кариера в борбата, Джонсън покори и Холивуд, с което неизбежно разшири и базата си от фенове. "Това е най-важната връзка, която имам", казва Джонсън за своето отношение към феновете си, с които поддържа непрекъснат контакт чрез социалните мрежи. "Добре е да си важен, но е важно да си добър", допълва той, намеквайки, че най-лесното нещо, което можем да направим един за друг е да бъдем мили и любезни към останалите. 

2077242

Като една от най-популярните звезди в Америка, Джонсън не се срамува да говори и за бъдещите си планове като президент. "Бих си помислил да се кандидатирам, да", признава той. "Най-важното нещо, което мога да направя, е да го обмисля внимателно, след което да тръгна на училище. Човек трябва да се учи. Аз се отнасям към подобна длъжност с голямо уважение, тъй като тя засяга много нива: местно, щатско, федерално и национално."

Засега обаче умът на Джонсън е фокусиран основно върху правенето на филми, с които да радва света. Поредният филм с него, "Небостъргачът", излиза на 13 юли.

2077240

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ