Демоничното момиче от "The Ring" тероризира хора в брилянтна скрита камера

25.01.2017, 11:15

Вижте страхотния маркетингов ход за излизащото скоро продължение "Rings"

   
 
Демоничното момиче от "The Ring" тероризира хора в брилянтна скрита камера

Спомняте ли си филма "The Ring"? Той излезе преди 15 години (да, 2002-ра беше толкова отдавна) и разказваше за прокълната видеокасета, която води до смъртта на всеки пуснал си я.

Веднага след като я изгледат, злощастните хорица получават телефонно обаждане, в което се чува единствено репликата "Седем дни". А когато тази седмица изтече, от телевизора изпълзява обладаната от демони и всяваща ужас Саманта Морган, заедно с бялата си нощница и черна коса, криеща лицето ѝ, за да изпълни заканата и да убие изкаралите лош късмет да си пуснат грешната касетка. 

1845066

В началото на февруари ще бъде премиерата на новия филм от тази поредица (има и втора част, за която никой не говори, защото не струва), който ще се казва "Rings". По този повод разпространителите от Paramoung Pictures са прибегнали до интересен маркетингов ход, спретвайки много забавна (и същевременно плашеща) скрита камера на нищо неподозиращи клиенти в американски магазин за техника.

На стената са изложени много телевизори, които в един момент дружно превключват на кадър с нашата любимка Саманта, а тя наистина изскача от един от тях. Паниката е неизбежна! Вижте във видеото:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ