Актьори, които не могат да понасят филмите си

08.11.2019, 17:00

Изненадващо!

   
 
Актьори, които не могат да понасят филмите си

По правило актьорите говорят положително за своите роли, дори ако рейтингите им са ниски. Въпреки това има изключения и някои известни личности не могат да понесат своите филми, независимо от техния успех.

Робърт Патинсън в "Здрач"

1951470

Робърт Патинсън набра огромна популярност именно заради поредицата "Здрач”, където изигра ролята на тайнствения вампир Едуард. Истината е, че той не може да понася сагата. Самият актьор споделя: "Колкото по-задълбочено чета сценария, толкова повече го намразвам. Плюс това, той е 108-годишен девственик, така че очевидно има някои съществени проблеми."

Джордж Клуни в "Батман и Робин”

1951475

Батман и Робин от 1997 г. е толкова неуспешен, че никой не посмява да заснеме нови филми на Батман през следващите 8 години. Поради тази причина самият Джордж Клуни решава да се извини. "Запознах се с Адам Уест (Батман от поредицата от 60-те години) и му се извиних. Съжалявам за зърната на костюма”.

Хали Бери в "Жената котка”

1951471

Филмът предизвика много критики и в резултат на това спечели няколко награди "Златна малинка", една от които получи Холи в категорията "Най-лоша актриса”. Тогава тя се яви на церемонията лично и изнесе реч, която включваше следните думи: "Искам да благодаря на Уорнър Брадърс за това, че ме постави в един страшно глупав и ужасен филм".

Алек Гинес в "Междузвездни войни”

1951474

Сър Алек Гинес веднъж нарече Междузвездни войни "приказен боклук", но ние му прощаваме за това. В края на краищата, той получава първия си Оскар 20 години преди да излезе първият филм от оригиналната трилогия. Гинес не смята, че ролята на Оби-Уан е сериозна работа, а диалозите на героите откровено го дразнят.

Шон Конъри в "Джеймс Бонд”

1951476

"Винаги съм мразил този Джеймс Бонд, бих искал да го убия”. Тези думи принадлежат самият Шон Конъри. Според сър Шон, Джеймс Бонд бързо става пародия на самия себе си. Вярва се, че неприятелското отношение на актьора към Джеймс Бонд го накара да дари всичките си пари от "Диамантите са завинаги" за благотворителност.

Джим Кери в "Шут в гъза 2”

1951473

Джим Кери преосмисли участието си в този филм след трагедията на Санди Хук, когато млад мъж започна да стреля в начално училище. Актьорът казва, че макар да не се срамува от ролята, той не подкрепя насилието, особено в този мащаб.

Даниел Радклийф в "Хари Потър и нечистокръвният принц"

1951472

Даниел Радклийф буквално израстна на снимачната площадка, тъй като създаването на поредицата за Хари Потър отне цели 10 години. Тази роля се превърна в емблематична за младия актьор и дори не можем да си представим някой друг на негово място. Самият актьор обаче се отнася към работата си много по-критично, отколкото всеки зрител. Той казва, че мрази шестия филм, защото според него е играел ролята си ужасно.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ