7 причини защо трябва да гледаш "Пазители на Галактиката Vol.2"

03.05.2017, 15:45

А дори подаряваме и подаръци!

   
 
7 причини защо трябва да гледаш "Пазители на Галактиката Vol.2"

Както вече трябва да ти е известно – всеки може да спаси Галактиката веднъж, но колко са смелчаците или безразсъдните, които ще дръзнат да го направят два пъти? Бандата неудачници, с която се запознахме през лятото на 2014 година, се завръща на 5 май, когато е премиерата на лентата в България.

Ако искаш да се впуснеш в още едно приключение – Div.bg и Forum Film Bulgaria ти дават възможност да се докоснеш до мегапродукцията!

1905098

Сега руският кинокритик Антон Долин ти дава 7 причини защо трябва да глердаш филма.

1. Това не е типичен филм на Марвел

В основата на всички герои на Марвел са яки типове с много готини костюми и ред супер достойнства. Героите от "Пазители на Галактиката" са по-различни. Те са неудачници и авантюристи – за това са много интересни.

2. Втората част е важна

Режисьорът Джеймс Гън така си е подготвил нещата, че беше ясно още в началото, че втора част ще има. Освен това е силно възможно от "Пазители на Галактиката" да се появи цяло повествование. Другото важно е, че първата част много трудно може да се разбере без втората.

1905100

3. Много е забавно

Формално филмът не е комедия, но хуморът е на ниво.

4. Не е глупост

Гън ясно заявява темите. Първата част – как аутсайдерите намират семейството. Втората – как да го съхраниш.

1905097

5. Брутални саундтраци

Първата част – най-силните песни от 70-те. Втората –  ELO, Fleetwood Mac, Parliament и, разбира се, музиката на Джордж Харисън. Носталгията е гарантирана.

6. Бебе Грут

Разбира се, не е тайна, че в тази част ще видим Силвестър Сталоун и Кърт Ръсел, което вече си е заявка за интересни случки. Най-големият си отстава обаче – Бебе Грут, който ще бъде малък. Грут ще бъде озвучен от Вин Дизел.

1905096

7. 5 финални сцени след надписите

Да, 5! За това не ставай да си ходиш, че ще изпуснеш най-интересното.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ