Какво е усещането да правиш тройка?

04.02.2019, 09:00

Хората споделят специално за вас

   
 
Какво е усещането да правиш тройка?

Тройката е една от най-разпространените сексуални фантазии. Почти на всеки от нас му се искало да пробра, а някои късметлии дори могат да се похвалят, че вече са осъществили тази си фантазия. Но какво е наистина усещането да правиш тройка?

Тези хора ще ни разкажат!

Кайла, 38 години

"Заедно с партньора ми прекарахме известно време с приятелка, която дойде в Канада. Мина цял един ден в в разговори и се смях. Говорихме толкова до късно през нощта, че решихме тя да остане у нас, вместо да я закарвам обратно в хотелската ѝ стая. Събрахме се за групова прегръдка и тя започна да ми почесва по врата. И явно това ми беше нужно, за да се разгорещя. Изведнъж се докосвахме и целувахме навсякъде. Партньорът ми беше доволен от гледката и в един момент отчаяно поисках да ги видя заедно. Поканих го, с нейно съгласие и всичко започна. През цялото време бях изпълнена от позитивни емоции, никога не бях изпитвала подобно удоволствие с партньора си. Никога не съм го обичала повече, отколкото в този момент.

След като всичко свърши, тя се върна вкъщи и започна много да ни липсва. Не се чувствах излишна, защото знаех, че се чувствам добре с това, което направиха те заедно (без мен), а и между нас нямаше никакви тайни. Тогава научихме, че можем да си позволим подобни отношения и да включваме други хора. Щастливи сме, че нашата тройка завърши толкова добре, че все още сме приятели с този човек и дори планираме следващия път."

Ерин, 34 години

"Докато живеех в Сан Франциско, бях поканена на частно парти в Напа с куп прекрасни дами и няколко двойки в едно пищно имение на лозята. Вечеряхме, пихме много вино и започнахме да играем глупави игри. Една двойка ме покани в спалнята си, но досега не бях правила тройки през живота си. Но същевременно бях доста любопитна, а и жената ми хареса. Мъжът обаче не ми допадна и честно казано не исках да правя секс с него, затова поставих ясно граници. Не исках да ме целува или да правя секс с него, но той е добре дошъл да ме докосне и да ме задоволи. Той прояви изключително уважение. След като с приятелката му приключихме, легнахме и заспахме.

На другата сутрин отново се разгорещихме, а после внезапно едно от другите момичета влезе в стаята ни и се присъедини към нас. Всичко беше толкова сюрреалистично."

Бритни, 27 години

"Когато бях в гимназията, с гаджето ми, което е момиче се напушихме много. Тогава няхме и с едно момче, което е неи познат. Не мога дори да си спомня как точно се случи, но изведнъж тя започна да го задоволява орално, а аз се целувах се него. Спомням си,ч е процесът продължи доста време, около 40 минути, а дори нямаше сексАз съм 100% лесбийка, така че дори не съм сигурна защо това изобщо ни се е сторило като добра идея по онова време. Никога не сме говорили за това отново, а аз продължих да ходя със същото момиче за известно време, но в крайна сметка се разделихме."

2020904

Джейк, 44 години

"Случи се преди няколко години с приятел, когото познавах от известно време. Не бяхме особено близки, но винаги сме имали топли отношения един към друг. Оказа се, че той и неговата годеница искат да експериментират в леглото. Мога да кажа, че това беше наистина приятелско преживяване. Още в началото я оставихме тя да насочи темпото и действията.

За мен това беше абсолютно невероятно преживяване - забавно, топло и с лекота, с невероятни страстни чувства, но се случи само веднъж. В този период те бяха заедно поне от 5, ако не и повече години. От време навреме поддържахме контакт като си изпращахме съобщения."

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ