Чист бийт от Monster и дизайн от Diesel  5 Виж всички снимки

20.10.2012, 10:14

   
 

Мислехме си, че слушалките OneSense са с най-футуристичния дизайн, а тези на Dr. Dre са най-модерният аксесоар за всеки меломан или диджей, но Diesel решиха да ни докажат, че могат да комбинират и двете в едно и да направят нещо още по-добро за нормалните хора.

Модният бранд, чиито дънки и кецове много харесваме, са разработили тези слушалки с Monster. Комбинирайки функционалност с футуризъм, Diesel са стигнали до едно много интелигентно решение, наречено VEKTR. Смеем да твърдим, че това е съкращението за вектор, тъй като линиите на слушалките напомнят точно за това. На пръв поглед аудио творението е изключително семпло, но в същото време е напълно нетрадиционно с оглед на неправилните форми, които досега не са използвани в такъв тип аксесоари. Формите са израз на кристално чистия звук и всъщност точно той е вдъхновението на дизайнерите в Diesel.

Като погледнем от функционална гледна точка, VEKTR освен, че са компактен размер, със специално разработени от Monster технологии и титаниеви кабели и разполагат с ControlTalk Universal технология за хендсфри контрол на музикалния плейър и телефоните обаждания, тези слушалки се сгъват на три. Това ги прави изключително компактни и с дънковия калъф с цип от Diesel се превръщат в задължителна част от багажа за всякакво пътуване.

Има още снимки в галерията ни, а ако ви се намират излишни 300 долара, можете да си купите VEKTR точно тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 22.10.2012 | 15:18
3 Слушаките просцо сцепват. Ама да ме убиеш, няма как да извадя пари за един комплект големите тонколони, че да си ги купя тези слушалки, без значение точно какъв саунд вадят.
от Не е посочен | 22.10.2012 | 11:08
2 Ехаа! Това са една страхотни слушалки! Не мисля, че може изобщо да има днве мнения по върпоса, но все пак си мисля, че цената е прекалено голяма.
от Не е посочен | 22.10.2012 | 10:47
1 аз не разбирам честно казано как може мъжете толкова да се палят по подобни неща!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ