Часовниците на Трансформърите са от друга галактика

22.07.2014, 17:30

Бъдете готини, дори когато Оптимус Прайм не е с вас

   
 
Часовниците на Трансформърите са от друга галактика

Предполагаме, че и вие като нас харесвате филмите за Трансформърите. Въпреки че последната част "Трансформърс: Ера на изтребление" определено не беше перлата на поредицата, няколко от азиатските фенове на продукцията са решили да ни зарадват с нещо неочаквано – едни доста готини часовници, които са направени по два различни дизайна – на Оптимус Прайм и на Бамбълби. Мегатрон по-добре да се пази.

1342947

Тези страхотни тиктакащи изделия са проектирани и изработени от Memorigin – хонконгски производител на часовници, който в момента упорито си търси място под слънцето. За хората, които са израснали с Трансформърсите и сега са малко учудени от внезапната им глобална популярност, тези часовници са неоценими колекционерски артефакти. И двата часовника са с 43 мм стоманена рамка, като тя е или полирана, както е при Оптимус, или боядисана в черно, както е при Бамбълби. Лицата на героите са изобразени на циферблат с помощта на лазер, а за очите им и за "цифрите" на часовника са използвани сини сапфири и жълти диаманти, така че кой знае – може дори приятелката ви да ги хареса.

1342945

Тези шикозни машинки се задвижват от ръчно изработени в Китай компоненти, които са доста далеч от професионалните швейцарски стандарти, но целта в случая не е постигане на световно качество. Важна е цената. Memorigin ще произведат само 50 бройки от тази линия, като всяка от тях ще се продава за сумата от 5523 долара. Ако всички трансформърски приспособления вървят на тези цени, нищо чудно, че Мегатрон ни тормозеше толкова дълго време.

1342944
1342946

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ