Трансформиран Ford Excursion готов за бой

28.07.2014, 11:45

Няма да ви се вярва!

   
 
Трансформиран Ford Excursion готов за бой

Ford Excursion по начало е "гоуем дзвер", но това, което е излязло изпод ръцете на майсторите от JD3 - фирма за автомобилен тунинг, е потресаващо!

Машината, за която ще ви разкажем, се нарича RockZilla и въпреки че е направена на базата на Ford Excursion, наистина има повече общо с рок музиката и ЗиЛ-овете... За да се превърнете в горди собственици на такъв колесен демон обаче, първо трябва да сте горди собственици на стабилна банкова сметка, защото това, което ви е необходимо, за да притежавате RockZilla, е един Ford Excursion и още 50 000 долара за трансформацията. Има и по-лесен вариант - броите на ръка 72 000 долара и се сдобивате с тук показаната машина директно от хангара на JD3.

1347617

Придобивайки един такъв боен другар, вие ще командвате фордов V10 двигател в комбинация с автоматична скоростна кутия. За да бъдат приключенията ви истински, 194-литровият резервоар за гориво ще ви осигури 640 км чиста емоция. Що се отнася до асфалта - модификаторите гарантират, че RockZilla е запазила плавната возия на първообраза си.

1347618

Към цялата тази амалгама от желязо и тестостерон върви и още една благина - ако натрошите каквато и да е част от колесния ви бронекон, тя ще бъде възстановена по шаблон от репроизводителите, на които им остава само да замълчат и да ни вземат парите!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ