Тези изобретения ще ви отведат в бъдещето

30.05.2017, 14:15

Гарантираме ви!

   
 
Тези изобретения ще ви отведат в бъдещето

Изобретателите и учените не спират да ни изненадват с иновативни решения в областта на технологиите и определено ни карат да поискаме тези джаджи на момента.

Какво ще кажете за тази левитираща настолна лампа?

1920568

Flyte е безжична крушка, която левитира върху дървена основа с помощта на магнити. Лампата изразходва изключително малко енергия, Работи по 6 часа в денонощието и може да се използва в продължение на 22 години.

Как ви се струва това яке, което се самозатопля?

1920563

Якето Flexwarm притежава специални затоплящи се елементи в задната си част и в областта на китките. Специални сензори позволяват да насочвате топлината в зависимост от желанията ви.

Много полезен в домакинството ще се окаже този стерилизатор за повърхности.

1920565

 Той използва UV лъчи, с които елиминира 99% от опасните бактерии и микроорганизми от всяка твърда, непореста повърхност.

Този тристранен сгъваем телефон със сигурност ще ви влезе в употреба.

1920560

Три взаимосвързани в един мобилен телефон екрани могат да работят в различни режими, дори ако използвате различни приложения едновременно. Клавиатурата е позиционирана на гърба на сгъваемите елементи.

Всяко ваше пътуване ще се улесни до неузнаваемост с помощта на тези безжични превеждащи слушалки.

1920567

В моментът, в който ги поставите в ушите си, те незабавно започват да превеждат на езика, който сте посочили в настройките. И дори не е небходимо да сте свързани с Интернет.

Директно от бъдещето идват и тези портативни соларни зарядни.

1920566

Port  зарежда телефона ви благодарение на слънчевата енергия. Това, което трябва да направите е да го закрепите на прозореца в дома си, в колата си със специална всмукваща купа. Можете сами да проверявате до къде е стигнало зареждането.

Вече няма да се притеснявате, когато изпуснете телефона си с този сгъваем смартфон.

1920562

Portal е изключително флексабилен и може да се потапя във вода до 10 метра. Можете да го използвате като фитнес тракер или смарт часовник.

С портативния уред "Копирай и постави” можете да копирате каквото си поискате.

1920561

Copy & Paste позволява да копирате и поставяте изображения навсякъде и върху всичко. Натискате бутона, сканирате изображението и го принтирате върху всякаква повърхност с помощта на мастило.

Електронната сензорна писалка пък ще ви позволи да пишете навсякъде, където си поискате.

1920564

Всички изписани символи изписани върху произволна повърхност могат да се дигитализират, за да се изпратят на телефон или компютър.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ