Перверзници изпращат неприлични снимки по Bluetooth в метрото

15.08.2017, 11:15

Модерен начин за сексуален тормоз!

   
 
Перверзници изпращат неприлични снимки по Bluetooth в метрото

Ако имате iPhone, вероятно сте чували за функцията AirDrop. Технологията позволява изпращането на снимки чрез Bluetooth до друг собственик на iPhone с AirDrop, без да се губи качеството на изображението. За да изпратиш снимка, трябва да си на разстояние до 100 метра от получателя.

Всички смятат функцията за скучна и безполезна, но идва моментът, в който перверзниците в градския транспорт я вкарват в употреба.

28-годишната Брита Карлсън се качва в метрото в Ню Йорк без да се тревожи за нищо. Изведнъж на телефона й се появява съобщение от AirDrop, което гласи: "iPhone 1 иска да сподели документ с вас". Без да се усъмни, Брита натиска "приемете". В същата секунда на екрана се появява снимка на пенис.

След като Брита споделя историята си с приятели, както и с New York Post, става ясно, че тя не е единствената жертва на онлайн тормоза.

Още няколко десетки хора стават собственици на фотографии на пениси, изпратени до тях в метрото с помощта на AirDrop.

За съжаление е почти невъзможно да се разбере кой е изпращача на неприлични снимки. Вече почти всеки в САЩ има iPhone и в известието на приложението не се изписва името на собственика. 

За да сте сигурни, че няма да получите изображение на нечии интимни части се разровете в настройките на приложението и изберете опцията, която позволява да получавате снимки само от вашите приятели.

След това изберете въпросните приятели много внимателно. 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ