Можеш да изкарваш пари, играейки ФИФА

18.04.2018, 13:00

Ако наистина си добър на "ФИФА", сега можеш да го треньор и да заработваш пари

   
 
Можеш да изкарваш пари, играейки ФИФА

Пеофесиите през 20-ти век бяха доста ясни. Доктор, адвокат, учител ...

 

Но ние живеем в бъдещето сега и няма какво да ви накара да се чувствате по-подходящи от един бърз поглед към някои истински професии, които съществуват в нашия свят.

 

Вие знаете, че има нещо като: YouTuber (самата YouTube не съществува до този век), мениджър на социални медии (същото важи и за Facebook, Twitter и др.) Или един от тези пилоти, които летят над стадион Емирейтс с Wenger Out banner. Но сега имаме още една, която да добавим към списъка: треньор по ФИФА .

 

И не, ние не говорим за футбол в реалния живот. Ако сте футболен фен и геймър, вероятно сте прекарали часове в сериите FIFA на EA Sports и / или един от неговите конкуренти. Ако наистина сте добри в играта в режим Ultimate Team, то най-вероятно сте похарчили малко пари, за да стигнете до най-високото ниво. Е, сега има шанс да си върнете някои от парите - а след това да спечелите и още.

 

Bidvine рекламира треньори по ФИФА , като имат шанс да спечеля £ 15 на час или повече, след като вече успешно направи същото със серията Call of Duty . Това е много хубаво малко джобни пари, макар че има шанс за някои от най-добрите това да се превърне в работа на пълен работен ден.

 

За да кандидатствате за тази работа, трябва да играете в Дивизия 1 на Онлайн сезона или Ultimate Team и ще трябва да представите доказателство със своя снимка, заедно с разделението, в което играете.

 

Ще можете да работите дистанционно, давайки съвети на играчите по телефона или по интернет, а треньорите ще могат да зададат свои собствени цени. Това означава, че можете да се регистрирате, за да помогнете на някого да подобри играта си и да ви даде по-голям шанс да победите онлайн опонентите си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ