Малката гладачка  5 Виж всички снимки

02.08.2011, 17:19

   
 

За съжаление не става въпрос за някоя секси тийн дива, която да глади дрехите ви, докато се чудите как да избегнете прокурора, а за най-малката функционираща ютия за дрехи в целия свят.

Звучи като най-малката глупост за деня, но се оказва, че тази джаджа е почти толкова полезна, колкото големите си предшественици, с които се мъчите да преборите гънките по ризата или панталона всяка сутрин. Според производителите на ютийката, тя заема по-малко от половината пространство необходимо за съхранението на нормална ютия, което е и единственото ѝ предимство.

На нас обаче това ни стига, тъй като винаги се стараем да освободим повече място в панелката, за да можем след време да си построим така мечтаното джакузи за така мечтаните партита с много полуоблечени девойки.

Размечтахме се. Миниатюрната ютия е с размери 11,43см в дължина и 5,08см в широчина(бел. авт. прехвърляхме от инчове, затова се получиха такива странни размерите), поддържа температури от 0 до 150°С, един вид, и струва 28,99 долара от Stupid.com - точното място за подобни неща. За съжаление обаче доставката до БГ струва с цял долар повече от самата ютийка, не че това трябва да ви спре да си я купите, но определено създава дискомфорт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ