Към инвентара на руските мотори "Урал" вече е добавена водка!

18.01.2017, 12:45

Хлъц-хлъц

   
 
Към инвентара на руските мотори "Урал" вече е добавена водка!

"Посолска", както е наречена специалната серия, е посветена на единствения в Русия завод за производство на тежки мотоциклети. Технически това си е съвсем същия легендарен "Урал" с 750 кубика и двуцилиндров боксерен двигател с 42 конски сили. Трансмисията също не е променена – четиристепенна механична скоростна кутия (със задна!) и задно предаване. Колелото на коша се задвижва посредством карданов вал. Всички гуми са оборудвани с дискови спирачки и амортисьори Sachs.

1840863

Сега ще попиташ по какво се различава тогава Ural Ambassador Limited Edition? Ами, по цял набор различни аксесоари! Например, двигателят и резервоара са украсени с черен цвят, а коша и багажника имат специално ръчно произведени килимчета.

1840862

И това изобщо не е всичко – малка пехотна лопата, метална туба за бензин, инструменти, помпа и върха на черешката – специална аптечка. В нея има бутилка водка "First Aid", консерва сардини и ментови дъвки.

1840861

Ural Ambassador Limited Edition излиза в едва 25 екземпляра и ще се продава само в САЩ на цени от 16500 долара. Всъщност в Русия се продават едва 3% от производството на заводи "Урал" – всичко друго се изнася за Европа, САЩ, Канада и Австралия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ