Коя е най-гейската кола за 2017 година?

13.01.2017, 12:00

Хомосексуалистите избраха!

   
 
Коя е най-гейската кола за 2017 година?

Сега сигурно ще кажеш, че е рано да се избира кола за 2017 година, пък било то и гейска, ама какво да ти кажем – пе*ераска работа. (Прости ни, но това е най-политкоректната шега, която ще видиш в този сайт!).

Организаторите на конкурса "European Gay Car of the Year" обявиха резултатите от гласуването за най-добър автомобил за 2017 г. Победител в него е роудстърът Fiat 124 Spider.

За гей превозно средство гласуват 565 човека от Холандия, Франция, Германия и Великобритания. Точните резултати от конкурса не се съобщават, но е известно, че 124 Spider е изпреварил суперколата Aston Martin DB11 и седана Alfa Romeo Giulia. През миналата година европейските гейове избраха Mazda MX-5 за най-добър автомобил.

И сега, ако случайно ни обвиниш, че сме тесногръди и се шегуваме с гейо... абе, педалите, ще те попитаме: защо, по дяволите, има конкурс за гей кола? С нещо по-специално ли е мнението на хомосексуалистите и ако "да" – защо? И още един въпрос: защо няма конкурс "Хетеро кола на годината"?

Ако имаш отговор на въпросите, моля остави ги като коментар.

Сега за мъжката (техническа) част:

Fiat 124 Spider и Mazda MX-5 се предлагат с различни двигатели и каросерия. Италианецът е оборудван с 1,4-литров турбомотор със 140 или 160 к.с. в зависимост от пазара, докато японският модел разполага с атмосферни двигатели с обем 1,5 и 2,0 литра.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ