Колите, които няма да впечатлят нито едно момиче

21.05.2015, 11:04

Купете си една от тези и останете девствени доживот

   
 
Колите, които няма да впечатлят нито едно момиче

Моделът, размерът и видът на колата не са, а и не би трябвало да бъдат определящи за това дали момичетата ще ви харесват или не. Въпреки това има автомобили, които буквално могат да ви спечелят вниманието на някоя яка девойка. Показвали сме ви колите, с чиято помощ със сигурност ще правите много секс, но днес ще ви представим малка част от моделите, които със сигурност няма да впечатлят нито едно момиче.

Geo Metro

1507697

Добре е да сте скромни, но пък чак толкова не е нужно. Дори и да имате гигантски пенис и един милион долара в банката, решението да си купите този автомобил е грешно отвсякъде. Жените не обичат грешни решения.

Volkswagen New Beetle

1507700

Единственото извинение да карате такава кола е, ако колекционирате женски автомобили, а колкото и да обяснявате на гаджето, че двигателят е Porsche, това няма да означава нищо за нея. Купете ѝ Porsche...

 Chrysler Sebring Convertible

1507691

Посредствен автомобил, макар и кабрио. Единственото характерно за него са проблемите с механизма на така наречения "гюрук", който има навика да спира да работи в най-неподходящите моменти. Всъщност, ако изведете момиче на среща с такава кола, покривът е единственото нещо, което има шанс да се вдигне...

Старо BMW 3-та серия

1507693

Схващането, че да притежавате BMW е сигурна предпоставка да свалите някое маце, води до ето такива изцепки. Всеки знае, че щом карате тоя таралясник, просто нямате достатъчно възможности да си купите по-нов. Жените не обичат мъже без възможности.

Fiat 500L

1507698

Ако кажете, че тази кола е красива, значи просто ни правите напук. Оставете това, ами този автомобил е толкова нестабилен, че на всеки завой имате чувството, че ще се преобърне. Има около един милион по-добри коли от тази, особено ако искате да впечатлите някое момиче.

Honda Element

1507699

Ако притежавате Honda Element, можем да заключим, че сте нямали възможност да си купите истински високопроходим автомобил и сте се примирили с това. Щом ние успяхме да се досетим, най-вероятно и момичетата няма да останат очаровани от грозния ви избор.

Plymouth Neon

1507696

Ако мразите да правите секс, тази кола е точно за вас. Ако искате да останете девствени, също!

Chevrolet SSR

1507695

Единствените бикини, които може да свалите с тази кола, са на някоя маймуна, защото Chevrolet SSR прилича повече на банан, отколкото на автомобил.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ