Колата на Дарт Вейдър

31.07.2014, 18:56

Сериозно, от него я свихме

   
 
Колата на Дарт Вейдър

Ако смятате, че Дарт Вейдър е опасен, тогава вижте това возило! Въпреки че не е Батмобил, то определено идва от много тъмно място. Това, на което се дивите в момента, е новият проект на Hot Wheels, създаден специално за ежегодното комиксово изложение "Comic-Con". Сигурни сме, че принцеса Лея би скочила за едно кръгче.

1351055

Вселената на "Междузвездни войни" е доста необятна и затова би било трудно да се обиколи с автомобил, но със сигурност подобна мисъл е минавала през главата на всеки фен. Би било забавно Джаба да пълни резервоара на Вейдърмобила, докато търговецът Уато му мие стъклата и джантите. Както и да е – горепоказаният автомобил е "барнат" според дизайна на шлема на Дарт Вейдър, което не е трудно да се забележи при по-внимателен оглед. Не си мислете обаче, че класата е само външна.

1351057

Един поглед под капака на тази машина е достатъчен, за да ни стане ясно, че Силата е с нея. Вейдърмобилът е екипиран с V8 двигател на Шевролет, чиято мощност възлиза на 526 конски сили. Но недейте да се вълнувате, тъй като доста трудно ще се сдобиете с тази машина. До момента е произведена само една бройка и няма изгледи Hot Wheels да осигурят още няколко такива бойци за Тъмната страна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ