Кое е най-доброто BMW от Серия 5?

24.01.2017, 15:45

Старото или новото?

   
 
Кое е най-доброто BMW от Серия 5?

На всички е ясно, че BMW е най-бъзиканата кола в интернет. Ние винаги сме заставали против коментарите на комплексари, на които единствената база за сравнение са автомобили – по-стари от тях.

Но ето това вече е напълно актуална и достоверна информация. Ако се чудиш дали новата BMW Серия 5 e по-добра от своя предшественик, баварците имат нещо за теб. В това кратко видео ('щото даже немците знаят, че четеш сайтове на работа, а всъщност трябва да бачкаш), от компанията, демонстрират какво точно са променили в новата генерация на модела.

И защото ние ясно, че хейтърите мрънкат: "Последната G30 не е нищо повече от един фейслифт на предходния модел". Ето сега ще покажем, че наистина само си правят вятър на устата. В крайна сметка новият модел е заимствал голяма част от чертите на по-голямата Серия 7.

1844437

И директно да започваме:

Новата 5-та серия е с по-ниско челно съпротивление от своя предшественик и 10% по-ефективен, което се дължи на новия дизайн на предницата, специалните клапи в бъбрековидните решетки, както и на новите въздуховоди в предната броня. Новият модел е с 36 мм по-дълъг, 6 мм по-широк и 2 мм по-широк, а междуосието му е издължено със 7 мм. Новите фарове, които са изцяло LED дават по-високотехнологичен облик на колата.

Всичко останало можеш да видиш във видеото.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ