Изключително удобни функции на Google Chrome, които ще улеснят живота ви

27.11.2017, 12:00

Супер са!

   
 
Изключително удобни функции на Google Chrome, които ще улеснят живота ви

Google Chrome е изключително удобен и функционален браузър, стига да знаеш как да го използваш. Той съдържа изключително много опции, за които не всеки знае. Разберете ли веднъж за тях, работата ви с него ще се превърне в песен.

Chrome има собствен task manager. Ако някой раздел забави целия браузър и не го затвори, стартирайте го (Shift + Esc) и затворете раздела от там.

Ако не искате браузърът да показва името на любимия ви порно сайт, изтрийте нежеланата заявка. За да направите това, напишете го в адресната лента, маркирайте го и натиснете Shift + Delete.

2006259

Chrome има вграден notepad. Това е доста полезно, ако трябва да напишете нещо бързо. Трябва само да копирате данните за връзката: text / html, и да ги поставите в адресната лента.

Ако не искате случайно да затворите вече отворен раздел раздел, когато започнете да търсите информация, направете следното. Въведете заявката в адресната лента на вече отворения раздел и натиснете Alt + Enter.

За бързо връщане на случайно затворен раздел използвайте следните команди: Ctrl + Shift + T за Windows и Cmd + Shift + T за macOS.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ