Защо е тъпо да си купите суперавтомобил

25.07.2016, 20:15

В случай че се колебаете нещо

   
 
Защо е тъпо да си купите суперавтомобил

Може би и вие сте от тези мъже, които съвсем открито си мечтаят да джиткат с личния си суперавтомобил по родните пътища, да свалят мацки и да пораждат мощна завист у другите мъже. Ако е така, то най-вероятно нямате финансовата възможност да си купите такава кола. Но не се сдухвайте, има си и недостатъци човек да притежава подобен автомобил. Сега ще ви кажем кои са те, за да не ви е чак толкова гадно, че сте бедняци.

Някои са прекалено ниски

1753090

Разбира се, това е направно с цел, но освен на някоя професионална писта, реално няма къде да ги карате, без да застрашавате окачването им във всеки един момент.

Прекалено мощни са

1753091

Да, ще си вземете едно такова животно, но ни е много интересно къде ще изпробвате конските му сили в пълната им мощност? И дори да не успеете да го направите, пак ще харчите гориво като за световно. Да не говорим, че тези коли просто не могат да се карат бавно, искат да натиснете педала на газта.

Скъпи са за купуване, скъпи са за ремонт

1753093

Дори най-евтиният суперавтомобил ще ви излезе през носа, когато настъпи времето за ремонти и смяна на части. И да, колкото и да пазите "малкото си бебче", рано или късно някой идиот ще ви прасне отзад или вие сами ще се ударите и ще разберете какво значи майстор да те обере до шушка.

Супер неудобни са

1753089

Все пак говорим за суперавтомобили, а не за коли, предназначени да ви возят на облак и да предлагат всички удобства, измислени от индустрията, нали така?

Вечно ще сте заобиколени от зяпачи

1753094

Независимо къде отидете, някой винаги ще дойде да ви задава въпроси, ще иска да се снима тайно или само "да види". И няма защо да се чудите - все пак сте си взели ЕГАТИ АВТОМОБИЛА, ЧУЙЕК! Ако сте общителна натура, няма проблем. Но ако сте интроверт, по-добре не си го причинявайте.

Повечето хора ще ви смятат за нещастник

1753092

Може и да не сте, но за голяма част от човечеството щом сте си взели такава кола, значи сте комплексар и сте с малка пишка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ