Един впечатляващ тест драйв: Meganè - диванè

10.12.2016, 18:00

Идеалният модел кола за повечето българи е хибрид между нормален автомобил и спортен звяр

   
 
Един впечатляващ тест драйв: Meganè - диванè

Българинът обича спортните коли и напук на всеобщото мнение предпочита да ги кара, отколкото да ги псува. Достатъчно е човек да погледне какво се случва по улиците и ще види как приблизително всеки втори натиска газта, дори и на коли, чиито характеристики са доста далеч от характеристиките на моделите, позволяващи спортното шофиране да бъде безопасно.

1819836

Именно за това, най-добрият модел кола за повечето българи е хибрид между нормален автомобил и спортен звяр. Сега ще ти представим един от добрите такива варианти на пазара. Това е Renault Megane GT.

Четвъртото поколение на компактният семеен хечбек на французите вече около година се забелязва по родните пътища и определено грабва с дизайна си. Той е много стилен, ултрамодерно изглеждащ, леко агресивен и със силно отличаващи се елементи. Повечето от които са част от нововъведенията в екстериора на последните модели на Renault. Като например уникалните фарове и С-образни дневни LED светлини, огромната емблема на марката на предницата, задните LED светлини с неповторима форма, които първоначално влязоха в употреба при Talisman, а след това ги придобиха и други модели, в частност и Megane.

1819837

За да се насладиш на целия тест драйв и обстойното представяне на този вълк, който е облякъл кожата на привидно семеен автомобил, отиди при нашите приятели от INEWS – там колегата ни Крис ти е подготвил едно наистина впечатляващо ревю на Renault Megane GT.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ