Готови ли сте за RS?

18.12.2014, 10:29

Защото този автомобил е готов за вас

   
 
Готови ли сте за RS?

Предлагаме ви още отсега да се стягате за 2020 г., защото именно дотогава Ford ще представи изцяло новия Focus RS. Автомобилът е един от 12-те спортни модела, които ще бъдат извадени "на бял свят". Планът на Ford е да осигури максимално бързо повече спортни коли на клиентите по целия свят.

Ето какво казва Радж Наир, визепрезидент глобално продуктово развитие в компанията: "Ford остава верен на ангажимента си за иновация чрез динамика. Чрез нашия глобален Ford Performance екип, който обединява състезателни, спортни автомобили и части, можем по-бързо да доставяме до пазарите автомобили и аксесоари, които посрещат нуждите на клиентите на пътя и на пистата по целия свят. За да си заслужи RS емблемата, трябва да е безкомпромисен шофьорски автомобил, който осигурява изключителна динамика на пистата, когато е необходима, и отлично шофиране при всекидневна употреба."

Нека да припомним, че спортните автомобили на Ford, като например Fiesta ST и Focus ST са с EcoBoost двигатели. "EcoBoost е ярък пример за това как технологиите се разпростират в цялата ни гама, гарантирайки, че автомобилите ни са забавни за шофиране – не само спортната ни гама. От пъргавата ни Fiesta до здраво работещите пикапи и състезателни автомобили, цялата ни гама се ползва от същите иновации.", добавя Наир.

Какво обаче представлява новият глобален екип? Той обединява екипите Team RS, Ford SVT и Ford Racing, служейки като лаборатория за иновации и изпитателна площадка. По този начин най-ефективно се създават наистина уникални спортни автомобили.

Не знаем за вас, но ние вече гледаме с очакване към идването на новия Focus RS. Припомняме, че това ще се случи до 2020 г. Времето лети, така че ще е скоро.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ