Вършат ли работа наистина тези смартфон хакове?

08.11.2017, 18:00

Сега ще ви издадем тайната!

   
 
Вършат ли работа наистина тези смартфон хакове?

В Интернет постоянно се появяват къде нормални, къде абсурдни хакове, с които да подобрите вида или функциалността на своя смартфон. Но честно казано, повечето идеи винаги са ни стрували доста налудничави и винаги ни е било страх да ги изпробваме.Но ето, че някой се е сетил да ги тества и сега ще разкрием пред вас какви са резултатите от най-популярните смартфон хакове в онлайн пространството.

Използване на батерия, вместо писалка

2000460

Работи идеално. Само трябва да използвате страната, на която е знакът минус.

Направете стойка за телефон от кламер

2000451

Просто трябва да разгънете кламера и да поставите телефона на него. Върши отлична работа.

Фолио около пръста

2000457

Този хак се използва, когато екранът на телефона ви не се активира, когато го докоснете с ръкавица. Хакът върши работа, което ще ти спести пари за специални ръкавици и няма да ти се налага всеки път да си ги сваляш.

Използвайте спринцовка, за да почистите телефона отвътре

2000449

С нея трябва да издухате въздух във вътрешността на телефона, но честно казано след процедурата не се вижда никаква разлика.

Направете си калъф от балон

2000440

Надувате балона, поставяте телефона върху него и го натискате сило върху балона. Трикът работи, но е по-вероятно да имате под ръка истински калъф, отколкото балон.

Паста за зъби за премахване на надраскванията по екрана

2000453

Не го пробвайте. Надраскванията стават повече и по-видими.

Поставете бутилка с вода върху светкавицата на телефона, за да си направите нощна лампа

2000455

Върши работа. Не препоръчваме да четете на такава светлина, но е напълно подходяща, за да не се пребиете, докато стигнете до леглото си в тъмното.

Използвайте презерватив за подводна фотография

2000442

Кондомът определено не позволява на водата да проникне в телефона, но сензорите на екрана спират да работят. В този случай ще ви е трудно да снимате под водата.

Използвайте копчето на слушалките, за да снимате

2000441

Работи идеално.

Направете си "лупа” от капка вода

2000447

Действа, но все пак това си е вода и капе. Няма да можете да четете така. Но можете да се пробвате в макро фотографията.

Спасете намокрения телефон, като го сложите в ориз

Първо трябва да отворите телефона, да го почистите със салфетка и след това да "изсмучете" водата с прахосмукачка. В никакъв случай не духайте със сешоар или друг уред, защото така ще набиете водата навътре.

2000445

Поставете го в плик или кутия, пълни с ориз. Това ще спаси телефона, но цветовете му ще започнат да избледняват и екранът ще започне да примигва. Той ще работи, но никога няма да бъде както преди. Ако е възможно, се свържете с официалния сервиз за помощ.

Направете си лампа от черупка на яйце

2000443

Счупете яйце с бяла черупка и залепете едната ѝ половина върху светкавицата.Резултатът не е никак лош и помага да се ориентираш в тъмното.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ