Вижте новия телефон на LG и PRADA  7 Виж всички снимки

16.12.2011, 11:50

Страхотен е!

   
 

Преди в броени дни от LG и PRADA ни уведомиха за представянето на новия им смартфон, който е съвсем в крак със съвременните технологични търсения. Става дума за PRADA by LG 3.0, който е третата подобна колаборация между двете компании.

Както разбираме от официалната прес информация, продуктът е резултат от комбинацията на отличителния PRADA стил и иновативната технология на LG. Според производителите мобилното устройство е с един от най-големте и най-ярките екрани сред преките си конкуренти – 4.3 инча и 800 нита яркост. Както би могло да се очаква от подобно произведение, логото на PRADA гордо стои на гърба на телефона.

Процесорът на телефона е 1.0GHZ двуядрен, а операционната система е Android Gingerbread с опция за преминаване към Ice Cream Sandwich. Камерата – едно много важно нещо в новите смартфони, е 8-мегапикселова, а паметта на телефона е 8GB. Разбира се, в комплект с устросйтвото върви брандирана поставка, калъфчета и Bluetooth слушалка.

Смартфонът е издържан в класически черен цвят, а едно от стиловите качества, които се забелязват още от пръв поглед, е семплостта, която е подчертана и от тънкостта на телефона, - впечатляващите 8.5 мм. Дисплеят, на който очевидно е обърнато сериозно внимание, предлага на потребителя уникално меню в сиво, черно и бяло.

Цената все още не ни е известна, но вие можете да прецените сами колко пари бихте дали за най-новия продукт на LG и PRADA. Просто погледнете в галерията ни.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ