Българи създадоха приложение за щастие

07.01.2015, 11:40

I Laugh You се състезава в "The Happiness App Challenge"

   
 
Българи създадоха приложение за щастие

Български програмисти вече участват в международно състезание за смарт приложение, което носи на потребителите положителни емоции. Приложението се нарича I Laugh You и е създадено от jBoxers специално за въпросното състезание.

1457630

Както вече споменахме, целта на надпреварата е потребителите да се кефят, докато ползват приложението, а също така да вдъхновява софтуерните инженери по целия свят да насочат силите и уменията си именно към такива app-ове, носещо положителни емоции на колкото се може повече хора.

Какво точно представлява българското I Laugh You? Идеята на приложението се базира на смеха и неговата естествена и спонтанна заразителност. Потребителите, свалили приложението, получават възможност да се забавляват със смеховете на други хора. Всеки може да запише своя смях анонимно, да преслушва чужди хихикания, да оценява и да избира любими хилежи чрез интерфейса, който според програмистите е достатъчно интуитивен и с изчистен дизайн.

1457631

Въпреки че екипът научава за състезанието в последния момент, специалистите се обединяват и за три седмици създават I Laugh You с единствената цел да предизвикат положителни емоции.

За да помогнете на нашите хора да спечелят състезанието, последвайте ТОЗИ ЛИНК, на който след бърза регистрация можете да гласувате. Победителят ще бъде обявен на 16 януари.

Ето и видео представянето на I Laugh You:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ