Tesla ще бъде подобрена с конзолни игри

03.08.2018, 18:00

Илон Мъск е нагърбил Atari със задачата

   
 
Tesla ще бъде подобрена с конзолни игри

След като разбрахме с какви мацки излиза Илон Мъск, след като разбрахме, че пуска на пазара и огнехвъргачка, днес си даваме сметка, че Илон Мъск ще направи поредното готино нещо: ще натовари своята Tesla с класически конзолни игри. 

Трябва да му го признаем - този тип е пълен с безсмислени, но готини идеи. Докато си гъзарееш в твоята супер нова Teslа не само ще имаш възможност да поиграеш на класиките като Pole Position, Tempest and Missile Command, но и ще се насладиш на оригинални игри, произведени от пичовете от Atari специално за творението на Мъск. 

2083767

Подобрението ще е част от т.нар. "парти режим" на колата, който ще включва "въздушен поток, температура, селективни светлини, музикални и електрически устройства", на които ще може да се наслаждавате в продължение на 48 часа или повече.

За тези от нас, които не могат да си позволят колата, но в същото време се чувстват носталгични по времето, когато първите телевизионни игри тепърва са прохождали, Atari пускат и чисто нова конзола, на която ще може да си припомните моментите от детските ви години. Ето как изглежда и тя:

2083765

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ