Mitsubishi XM: спортна кола и минаван в едно

19.08.2016, 21:00

Развитието в дизайна

   
 
Mitsubishi XM: спортна кола и минаван в едно

Японската марка Mitsubishi, представи новата си концепция XM, малко преди началото на международното автомобилно изложение в Париж. До голяма степен тя е продължение на демонстрираната през изминалата година, по време на изложението в Токио, eX-концепция. Намираме прилика в предната част на автомобилите - дори жълтият цвят е запазен.

1766455

Идеята на японския производител е да комбинира качествата на двата жанра - спортен автомобил и ван. Автомобилът е с двойно предаване, което го причислява към спортните коли, а 7-местното купе го вмъква в категория миниван. Почти-прозрачният панел запазва купето светло и проветриво. ХМ е проектиран за здрав и издържлив на черните индонезийски пътища и "тропически вихрушки". Дизайнът е ъгловат и опростен - почти груб, но това го прави да изглежда масивен.

1766453

Заложили са на белия цвят в интериора на купето. Като цяло проектът Mitsubishi XM е в крак с времето. Освен с изящен и изпипан външен и вътрешен дизайн, той е удобен както за града, така и за черните индонезийски пътища.  

 1766457

1766456

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ