Maybach Exelero ще бъде новата ви мечта

24.07.2014, 10:21

Както и на Батман

   
 
Maybach Exelero ще бъде новата ви мечта

Богаташчетата може би си мислят, че Maybach е кола, която се чисти сама и казва на шофьора къде да завие и как точно да си върши работата. В случая това предположение не е далеч от истината. Йорданският дизайнер Кадер Алкайед е сътворил тази страхотна машина с помощта на софтуера "Autodeksa Maya".

1344367

Това, по което точите лиги в момента, е Maybach Exelero – съвършеният боен автомобил. Да, съвсем правилно сте забелязали – върху задните гуми има верига от танк и от всяко едно възможно място изскачат картечници. Точно това ни е необходимо, когато колата на булеварда пред нас се влачи с 30 км/ч. Трябва да признаем, че никога не сме очаквали толкова разкрепостена концепция от Maybach. Но ключовият фактор може би е, че това е машина за 8 милиона долара все пак.

1344371

Благодарение на споменатите вече танкови вериги върху задните гуми този автомобил може да се движи на всякакъв терен, докато през това време неговата старателно изработена бронировка осигурява отличен комфорт за пасажерите. А ако не се чувствате комфортно, бихте могли да използвате пушката, стърчаща от капака, двойната картечница или пък ракетната установка. Exelero се задвижва от V 12 двигател с двойно турбо, чийто капацитет е 700 к.с. Exelero ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,4 секунди и развива максимална скорост от 350 км/ч. Никой злодей не може да му избяга!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ