Harley-Davidson докара новите модели в България

02.11.2015, 17:45

Серията Dark Custom, S серия крузъри и завръщането на Road Glide Ultra

   
 
Harley-Davidson докара новите модели в България

Вече ви показахме новите модели на Harley-Davidson 2015. Сега можем да ви зарадваме, като ви кажем, че пълната гама мотори за 2016 година е налична в шоурума в София. Досега поръчки се приемаха и трябваше да се почака, но вече спокойно можете да си купите нов мотор веднага.

Серията Dark Custom - Iron 883 и Forty-Eight

1590972 
Iron 883 

Iron 883 е по-груб и същевременно по-модерен от предците си. Моторът е оборудван с ново предно и регулируемо задно окачване, по-леки алуминиево-магнезиеви джанти и нова седалка. "Моето виждане винаги е било, че този мотор ще изглежда по-добре с малко мръсотия или патина", казва Дайс Нагао, старши стилист на Harley-Davidson.

Карането и маневрирането са допълнително подобрени с нови вилки стил патрон и нови задни амортисьори с прогресивни пружини и резбован, предварително настроен за натоварване лагер, който улеснява водача да се справи при шоково изпълнение.

Iron 883 се предлага в четири цветови варианта: Charcoal Satin, Black Denim или Olive Gold с лого на орел и щит върху резервоара или Hard Candy Custom Gold Flake с елемент на пламък, съчетан с черни калници.

1590974 
Forty-Eight 

Моделът Forty-Eight е с голяма предна гума, нови алуминиево-магнезиеви джанти и масивна предна част с 49-милиметрови вилки, а също така подобрено задно окачване.

"Ниското кормило и педалите поставят водача на Forty-Eight в агресивна поза, затова подчертахме това със стайлинга", казва Бен Маклейн, индустриален дизайнер на Harley-Davidson.

1590976 
Fat Boy S 

Круизърите Fat Boy S и Softail Slim S от своя страна впечатляват с изключителна мощност. Задвижвани от двигател Screamin’ Eagle Twin Cam 110, новите мотоциклети гарантират висок комфорт и ненадминато представяне. И двата модела са лимитирани и съчетават стайлинг с мрачен привкус и заплашителен вид, които съответстват на тяхната мощ. Softail Slim S е наличен в нов Olive Gold Denim цвят със стил вдъхновен от военните традиции на производителя. 

1590975 
Softail Slim S 

Road Glide Ultra от моделите Touring се завърна, той не се произвеждаше близо 2 години. Сега класиката защитава нов стил, подобрена аеродинамика и оптимизирана пътна ергономичност. Задвижващата система Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™ е подобрена.

1590973 
Road Glide Ultra

Източник: www.harley-davidson.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ