HERO4 Session или най-малката GoPro камера до този момент

07.07.2015, 14:45

Винаги заедно с вас в приключенията

   
 
HERO4 Session или най-малката GoPro камера до този момент

Независимо каква е идеята ви - да се впуснете в света на екстремните спортове или да проведете тайна шпионска операция, GoPro камерите винаги ще бъдат вашият верен спътник в начинанието.

Сега потенциалът на GoPro камерите дори бе разширен още повече, след като на бял свят се появи най-малката и лека машинка от този вид, а именно - HERO4 Session.

Джаджата е с тежест от едва 76 грама и с кубична камера от 3.5 сантиметра. В случай че си закупите HERO4 Session, получавате и обещание, че ще можете да я носите при всякакви начинания - от каране на водни ски до приключения в планината. Важно е да се отбележи, че камерата е и напълно водоустойчива, което елиминира нуждата от снабдяване със специален калъф.

HERO4 Session разполага с възможността да запише видео от 1440p при 30 кадъра в секунда и 1080p при 30 и 60 кадъра, като освен това налице е и двоен микрофон, който намалява звуковите нарушения, причинени от вятъра и увеличава качеството на аудио сигнала.

1532449

Позитивни ревюта получава и батерията на камерата, която се изключва в моментите, когато HERO4 Session не е в действие.

HERO4 Sessions е ре-дизайн на своя предшественик - HERO, като страхотната джаджа ще можете да си закупите за сума от 399.99 долара от 12 юли нататък.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ