7 неща, които ви забраняваме да си поръчвате от Ali Express

17.01.2018, 17:15

Да не сте посмели!

   
 
7 неща, които ви забраняваме да си поръчвате от Ali Express

Онлайн пазаруването си е чисто удобство. То ни дава възможност да се сдобием с неща, които не се предлагат на нашия пазар, спестява ни време и не е необходимо да се разкраваме и да обикаляме по магазините.

Но пазаруването от Ali Express крие своите рискове, затова е добре да знаете какво не трябва да купувате от там, за да не останете разочаровани накрая.

Джаджи и аксесоари за тях

Сигурно сте попадали на обяви, които предлагат последните модели на iPhone на съмнително ниски цени. Нали не си мислите, че са оригинални и ще ги ползвате с години.

Естествена кожа и козина

Не само,ч е няма да бъде истинска козина, но ще наподобява на баба ти китеника от село.

Плюшени играчки

Те са наблъскани с какви ли не токсични материали, които могат сериозно да влошат здравето на детето и да причинят невъобразими алергии. Имайте предвид, че детският организъм е доста по-чувствителен и колкото и да не ви се вярва, тези играчки могат сериозно да навредят.

Предмети, свързани със сигурността

Недейте да купувате предпазни колани, както и такива за детската седалка. Не си и помисляйте за детски столчета за кола. Рискувате да се обърнат и какви ли още не неприятности.

Секс играчки и бельо

Щом детските играчки са опасни, не искаме да си представяме какво ще ви причинят тези за възрастни. Не ги поръчвайте, за да си спестите както болка, така и срам.

Семена

От тях ще поникнат плевели. Не се шегуваме, има куп доказателства от разочаровани потребители в YouTube.

Неща в пакети за подаръци

След транспортирането красивите кутии за подаръци вероятно ще дойдат при вас в доста лошо състояние. Те ще са смачкани и разкъсани. Самата стока отвътре вероятно ще оцелеят, но ще трябва да дадете допълнителни пари за опаковка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ