Ще има сериал по "The Purge"

04.10.2016, 19:30

Известната хорър поредица преминава към малкия екран

   
 
Ще има сериал по "The Purge"

Една от най-успешните хорър поредици в последните години "The Purge" ("Чистката") ще продължи съществуването си като сериал, потвърди създателят ѝ Джеймс ДеМонако.

За незапознатите с филмите накратко ще кажем, че те представляват един интересен поглед върху тъмната страна на човечека. Историята е съсредоточена върху една нощ, в която американското правителство разрешава всякакви престъпления, като идеята е това да гарантира повече спокойствие и спазване на законите през останалата част от годината. И разбира се, през тези 12 часа настъпва истинска касапница, като добре възпитаните американски граждани започват да убиват съседите си, да вилнеят по улиците, да мародерстват и т.н.

 

 

Но след излизането на третия филм през тази година, повечето критици останаха недоволни от повтаряемостта и липсата на конкретна сюжетна линия. Според много от тях концепцията за способността на човек да бъде зъл е много интригуваща и би била успешна, ако има повече време да се разгърне - което може би е най-големият плюс на сериалите.

"Идеята ми е да направим шест или седем сюжетни линии и след това да ги преплетем.", казва ДеМонако пред Cinema Blend. "Ще бъде интересно да покажем драматичните и сложни процеси, които карат добър човек да хване оръжие и да убие някого. Мисля, че потенциалът в телевизията е доста по-голям за правилното изпълнение на тази задача."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ