Човек падна от скейтборд и си помисли, че е 2010 година

29.01.2016, 12:30

Макар, че курсът на долара можеше бързо да го върне в реалността

   
 
Човек падна от скейтборд и си помисли, че е 2010 година

Главната причина, поради която 39-годишните не трябва да се качват на електрически скейтборт - понякога падат от него. Именно това се случило с американеца Марк Тамлин.

Марк подарил за Коледа на сина си електрически скейт. След известно време грижовният баща забелязал, че скейтът нещо не е както трябва - поднасял. Марк веднага се качил на дъската и още в същия момент полетял, удряйки си главата в земята.

Когато се осъзнал в болница, Марк изобщо не помнел, че е женен, още повече, че има дете (хубав и прекрасен живот), а годината за него била 2010.

Тамлин прекарал в 2010 година 48 часа, като си мислил, че ергенският живот все още продължава, а той е само на 34 години. Минало обаче време и лошата памет се върнала. От 34-годишен ерген, Марк се събудил на 39 с жена и дете. Така става, когато кармата иска да се позабавлява с вас.

Американските вестници страшно се забавляват с историята и пишат, че ако искате да се върнете за няколко дни в миналото, просто си закупете електрически скейтборд и паднете с него.

1638425

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ