Чифт гърди доведоха до масови катастрофи в Москва

20.10.2014, 13:28

Силата на женския бюст

   
 
Чифт гърди доведоха до масови катастрофи в Москва

Големите гърди не са нещо, което се вижда всеки ден по пътищата. А шофьорите в Москва имат това "щастие." 
Рекламна агенция в руската столица създава нов тип реклама и се опитва да я популяризира, използвайки нетрадиционен метод. Рекламата се състои от един микробус, на който е показан чифт големи гърди, покрити с цензура, на която пише - "Те привличат". Идеята на агенцията е насърчаването на използване на камиони за реклама.

Рекламата е щампована на 30 камиона, които са пуснати по улиците на Москва. Магнитната сила на млечните жлези се оказва твърде гореща за някои от водачите в руската столица. Разсейвани от рекламата, шофьорите се впускат в куп премеждия, които завършват обикновено с катастрофи.

1416386

Участник в една от тях е Илдар Юриев, който разказва: "Бях на път за делова среща, когато видях този камион с огромна снимка на гърди. Тогава бях ударен от колата отзад и шофьорът ѝ ми каза, че се е разсеял от камиона. Оставих колата си в гаража, но не съм сигурен дали застраховката ще покрие щетите."

Полицията в Москва получава сигнали за инцидентите и за това кой ги е предизвикал. В следствие полицейски патрули спират камионите, но това не променя мнението на разгневените пострадали шофьори, които търсят компенсации за нанесените щети върху колите им.

Говорителят на компанията AdvTruck, която е инициатор на рекламната кампания, все пак поднесе своите извинения на пострадалите: "Идеята е да се привлече вниманието към този нов формат на реклама. Във всички случаи на произшествие собствениците на автомобили ще получат компенсации от нас за всички щети, които не се покриват от застраховката им."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ