Хора споделят забавните си причини да не гледат встъпването в длъжност на Тръмп

19.01.2017, 10:30

Коментарите в интернет ни развеселяват както винаги

   
 
Хора споделят забавните си причини да не гледат встъпването в длъжност на Тръмп

Денят, в който според много хора портите на Ада ще се отворят, почти дойде. Утре (20 януари) ще бъде церемонията по встъпване в длъжност на 45-тия президент на САЩ - Доналд Тръмп.

Обикновено събитието се очаква с огромен интерес от населението и е съпроводено от участия на много звезди от шоубизнеса. Но не и този път. Както е известно, мнението на 99% от знаменитостите за Тръмп е много лошо и никое голямо име не се съгласи да присъства. Даже напротив - култовата рок група Audioslave обяви, че ще се събере за един концерт точно на тази дата, като протест срещу случващото се.

1841613

Така Тръмп трябваше да се примири с изпълнение на отдавна забравените (и никога кой знае колко влиятелни) 3 Doors Down, но след това явно се е сетил за още един проблем - ами публиката?

Вероятно опасявайки се, че може да има празни места, той публикува рекламно видео, в което подканя хората да присъстват на церемонията или да я гледат по телевизията. Съвсем естествено това провокира множество реакции в мрежата. Вижте някои от най-забавните такива:

 

"Няма да успея. Но със сигурност ще бъда на линия за процедурите по импийчмънт."

"Съжалявам, обещах на един приятел, че ще му помогна да изчистим конюшната. Все пак, за да уважа събитието, ще си обуя най-високите гумени ботуши, защото ла*ната ще се сипят из цялата държава."

"Това е като в училище, когато майката на най-големия хулиган започне да звъни телефони, за да събере гости за рождения ден на сина си. Никога преди не бях виждал реклама за церемонията по встъпване в длъжност. Доста отчаяно. Доста тъжно. Сигурно го е страх, че ще има много празни места. Най-вероятно ще плати на хората да присъстват."

"Дори и да е безплатно, цената пак ще е твърде висока. Не искам да губя душата си."

"По-скоро ще си пусна запис от встъпването в длъжност на Обама, за да си припомня елегантността, смирението, човечността и изискаността, които предшестваха този нарцистичен и невеж идиот!"

1841614

"Не! Предпочитам да правя нещо по-полезно тази вечер. Като да гледам някой филм с Мерил Стрийп например."

"Съжалявам, но аз и черното ми семейство няма да успеем. Трудно ще ни е да напуснем бедния и изпълнен с престъпност квартал, в който живеем и след това да хванем автобуса, за да дойдем."

"Не искам да взимам мястото на тези, на които Тръмп е платил да присъстват. И те са хора, и те трябва да ядат."

"Не мога, ще утешавам 89-годишния човек, който беше уволнен с e-mail. Сещате ли се, този, дето беше водещ на последните 11 встъпвания в длъжност. Същият, който загуби съпругата си съвсем скоро."

"Чух, че са събрали 90 милиона за празненството по встъпване в длъжност. Може би ако ми дадете някой милион... не, шегувам се, пак няма да дойда."

"Ще правим клизма на кучето тогава. Реших, че е добра идея аз да се заема с тази задача, защото така или иначе съвсем скоро постоянно ще ми се налага да се справям с ла*на."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ