Хитлер е бил влюбен в еврейка и още любопитни факти за живота на злия диктатор

12.03.2018, 10:00

Изненадващо, нали?

   
 
Хитлер е бил влюбен в еврейка и още любопитни факти за живота на злия диктатор

Хитлер е може би най-ужасяващият човек живял някога на тази земя. Мнозина презират действията му, а други пък му се възхищават, но истината е, че в животът му има много аспекти, за които не сме и чували.

Той бил влюбен в еврейка

Може и да звучи налудничаво, но Хитлер бил влюбен в еврейско момиче в училище. По онова време той бил много срамежлив и тя така и не разбрала за чувствата му.

Имал сериозни стомашни проблеми

Хитлер имал сериозни проблеми в стомашно-чревния тракт през целия си живот. Често получавал стомашни болки, газове, хронична диария и дискомфорт след хранене. Толкова се страхувал, че някой ще разбере за тези проблеми, че опитал 29 различни лекарства, но те не успели да му помогнат.

Хитлер има само един тестис

Много хора вярват, че този дефект провокира неговия комплекс за малоценност. По време на Първата световна война той е ранен и се наложило лекарите да премахнат един от тестисите му, за да спасят живота му.

2038747

Искал е да стане свещеник

Когато бил на 4 години, той паднал в езеро по средата на зимата и един свещеник спасил живота му. Този случай повлиял толкова много на съзнанието му, че решил, че иска да стане свещеник.

Той се държал доста свободно с жените

За Хитлер не било проблем да сграбчи някоя жена за задника, независимо дали тя иска или не. Той дори имал връзка с племенницата си и много хора смятали, че между тях е имало нещо повече от чисто приятелска любов. Тя се самоубила на 23-годишна възраст, което може би е последствие от сексуалните действия с него.

Хитлер не можел да кара

Той дори никога не се е и опитвал да се научи. някои хора смятат, че това се дължи на страха му да не се изложи пред хората. Но за сметка но това си имал личен шофьор.

Той бил вегетарианец

Диктаторът обожавал животните и бил твърдо против тестването върху тях. Той споменавал многократно, че е бил вегетарианец в личния си дневник и дори обмислял да въведе вегетарианството като официална идеология след войната.

Бил е против пушенето

Въпреки че на младини е бил страстен пушач, влизайки във властта Хитлер се обявява твърдо против цигарите. Той считал, че цигарите са загуба на пари и дори започнал кампания срещу тютюнопушенето, като забранил това действие в обществения транспорт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ